uitgangspunt


Wij zijn Hippiepack! Het is tijd om vloei en tip een hip en trendy uiterlijk te geven! Ook vrouwen zijn wij dan ook niet vergeten! Bij ons staan kwaliteit en design centraal. Wat is er nou leuker dan vloei papier en tips, grinders van hoge kwaliteit die ook nog eens hip en trendy zijn? Hiermee voorzien wij ook winkels van een eigen huismerk / merchandise productlijn.

INSTAGRAM

Hippiepack


Hippiepack is een handelsnaam van J&F Packaging V.O.F. Wij zijn een flexibele exlusieve groothandel in (gepersonaliseerde) rokersbenodigdheden en (gepersonaliseerd) verpakkingsmateriaal. Van vloei papier en rolling tips tot grinders, aanstekers en joint verpakkingen. Wij leveren een geheel eigen huisstijl huismerk of merchandise voor uw winkel! Wij willen maar één ding: het allerbeste kunnen aanbieden!
Hippiepack is een daaruit ontstaan door ons ontwikkelde productlijn die wij niet alleen aan winkels maar ook direct aan de liefhebbers.

 Partner of reseller worden? Lees hier meerklik hier.

VRAAG AAN

Uw EIGEN HUISMERK & Merchandise

Werkend aan zichtbaarheid?

Bent u een coffeeshop, smartshop, webwinkel met rokersproducten of bent u die enthousiaste vlogger of influencer? Of heeft u een toeristenwinkel, CDB winkel of iets anders waarvoor u onze producten kunt gebruiken? Dan kunt u bij Hippiepack snel en eenvoudig uw eigen productlijn samenstellen of merchandise voor rokersartikelen via ons bestellen. Wij leveren gepersonaliseerde als standaard rokersartikelen aan ondermers. 
Vloei & Tips, grinders, aanstekers, rokerspijpjes en gripzakjes en veel meer bij ons voor bulkprijzen te bestellen.

Lees meer

Vrouwen editie

Girls Editie
Voor de vrouwen uitvoering zijn roze bladeren met goud logo en goude binnenkant gecombineerd tot de ideale eye-catcher! Met trots is dit product dan ook een best seller bij vrouwen!

Kwaliteit & Gemak
Samen met professionele ontwerpers hebben wij de ideale vloei en filter tips ontworpen! Hierbij is streng rekening gehouden met gemak, kwaliteit en materiaal, details en de beste prijs- en kwaliteitsverhouding.Hiervoor hebben onze ontwerpers 100% hennep papier gebruikt en voor gemak vloei en tips gecombineerd in een verpakking! Samen hebben we er daarnaast voor gekozen natuurlijke effecten gecombineerd met een moderne trendy look.

 Partner of reseller worden?

Bekijk