Voordelen van een eigen merk

Hogere marges

Door producten onder het eigen label te verkopen kunt u zelf de prijs en marge bepalen. Van onze huidige klanten weten wij maar al te goed dat de prijs minder van belang is als de consument hetzelfde merk niet elders voordeliger kan aanschaffen. Een huismerk straalt professionaliteit uit, maar is ook vertrouwd bij uw klanten. Wij staan achter u en zorgen voor de beste kwaliteit.

Bepaal zelf uw assortiment

U kunt bij ons heel makkelijk starten met enkele producten uit ons assortiment. Daarna kunt u langzaam uitbreiden naar gelang de vraag of behoefte van uw klanten. Hierdoor is de stap om producten onder eigen label te gaan aanbieden een stuk kleiner geworden.

Unieke producten

Door een eigen merk op te zetten heeft u unieke producten die ze alleen bij u kunnen bestellen. Het is een gegeven dat consumenten merkproducten op internet opzoeken om de voordeligste aanbieder te vinden. Met uw eigen merk zullen ze altijd bij u uitkomen.

Klantbinding

Een tevreden klant zal zich binden aan een merk. Als uw klant eenmaal uw merk gebruikt en tevreden is, zal hij/zij niet snel overstappen naar een ander merk. Daarnaast zullen als ze online gaan zoeken op uw merk altijd weer bij u terecht komen.

Voor wie

Werken aan uw zichtbaarheid?

Bent u een coffeeshop, smartshop, webwinkel met rokersproducten of bent u die enthousiaste vlogger of influencer? Of heeft u een toeristenwinkel, CDB winkel of iets anders waarvoor u onze producten kunt gebruiken? Dan kunt u bij Hippiepack snel en eenvoudig uw eigen productlijn samenstellen of merchandise voor rokersartikelen via ons bestellen. Wij leveren gepersonaliseerde als standaard rokersartikelen aan ondernemers Wij leveren onder andere de volgende producten (gepersonaliseerd ook mogelijk):

✅. Vloei & Tips
✅  Grinders plastic
✅  Grinders metaal
✅  Joint Tubes
✅  Joint Blisters 6 pack
✅  Joint Blisters 3 pack
✅  Aanstekers
✅  Cones 6 pack
✅  Cones 3 pack
✅  Cones 40 pack
✅  Cones Bulk (+printed tips)
✅  Stickers

Wij regelen het design! Omdat alle producten specifiek voor u op maat gemaakt kunnen worden, maakt u uw winkel nog zichtbaarder en geeft u uw klanten iets persoonlijks terug. Wij zijn de groothandel die dit eenvoudig voor uw mogelijk maken. Ook zonder personalisatie is inkoop van rokers- en verpakkingsartikelen mogelijk. Neem contact met ons op voor de specifieke wens die u heeft. Wij sturen u dan zo spoedig mogelijk de mogelijkheden door. 

Offerte aanvragen

HIPPIEPACK

Hoe werkt het